Yenifoça Reha Midilli Ortaokulu

Telefon : 0 232 8146009
WEB https://yenifocarmoo.meb.k12.tr
Adres : FEVZİ ÇAKMAK MAH. SUSAM SK. NO: 1/1 FOÇA / İZMİR
VİZYON : Toplumda gururla gösterilen örnek öğrencileri olan, her yeni günü yeni öğrenmeler için güzel bir başlangıç olarak kabul eden, kendini ve yeteneklerini tanıyan, takım ruhu taşıyan öğretmen ve öğrencilere sahip, mutlu bireylerin yaşadığı örnek bir okul olmaktır.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, milletinin milli, manevi, insani ve kültürel değerlerini kabul eden, koruyan, geliştiren ve davranışlarıyla bunu gösteren, geleceğe umutla bakan, kendisine ve çevresine saygısı olan mutlu bireyler yetiştirmek, onları hayata hazırlamak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal eğitim
Saatler : Ders başlama saati: 09:00 Ders bitiş saati : 15:20
Isınma : -Doğalgaz Kalorifer
Servis :
Ulaşım : FOÇA İLE YENİFOÇA ARASI ULAŞIM KOOPERATİF OTOBÜSLERİ SAĞLANMAKTADIR. YENİFOÇA İLE İZMİR ARASI ULAŞIM İZBAN BİÇEROVA İSTASYONUNDAN 744 NOLU BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR. AYRICA HER SAAT İZMİR GARAJINDAN HAREKET EDEN KOOPERATİF ARAÇLARI İLE SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : YENİFOÇA 2007 YILINA KADAR FOÇA´YA BAĞLI BİR BELDE İKEN 2007 YILINDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE KANUNUNDA YAPILAN KANUN DEĞİŞİKLİĞİ İLE BELDE TEŞKİLATI KALDIRILMIŞ OLUP FOÇA´NIN MAHALLESİ KONUMUNA DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞTÜR. AYNI KANUN DEĞİŞİKLİĞİ İLE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SINIRLARI İÇERİSİNE DAHİL OLMUŞTUR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 20 km , İl merkezine 65 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : eTwinning projeleri yapılmaktadır.